Nivonweekend in “de Bosbeek” van 1 tot en met 3 april 2022!

Nivonhuis De Bosbeek

Dit jaar gaan we voor het jaarlijkse afdelingsweekend naar de Bosbeek. Het Nivonhuis is prachtig gelegen in de bossen bij Bennekom. We kunnen daar volop genieten van de beginnende lente.

Het blijft in deze tijd van corona spannend of het door kan gaan. We hopen dat er in de lente weer versoepelingen mogelijk zijn!

We gaan dit weekend met elkaar vormgeven, zoals we dat ook in Eikhold deden. Er zijn in de omgeving voldoende mogelijkheden voor wandel- en fietstochten. Ook zijn er musea en aardige stadjes. Vertel wat je wilt gaan doen, schrijf het op een groot vel en anderen kunnen intekenen. Op deze manier maken we er met elkaar een leuk weekend van.

Voor de zondagochtend wordt er een wandeling met een gids wordt georganiseerd.

Ook voor het corvee zullen flappen worden opgehangen. Koos van Wensen zal ook dit keer onze kok zijn. Zijn kookkunsten, met de hulpkoks, zijn in september zeer goed bevallen.

Je kunt je tot en met 30 januari 2022 aanmelden via dit inschrijfformulier.

Het is van belang dat je alles invult. Bij het invullen van aantallen dien je cijfers te typen, ook als dit een 0 moet zijn. Als je alles hebt ingevuld klik je onderaan op verzenden.

Is alles goed gegaan, dan krijg je een reactie met ”dank voor je aanmelding”. Krijg je dit niet, dan is er waarschijnlijk iets niet goed ingevuld, dus controleer alle antwoorden dan nog even.

Logo de Bosbeek

Na 30 januari kun je je niet meer inschrijven via deze link.

De kosten voor dit weekend bedragen € 50,- voor leden en € 75,- voor niet-leden. Dit is inclusief twee keer ontbijt, twee keer lunch, één diner en koffie en thee vanaf vrijdagavond.

Wacht even nog met het overmaken van de deelnemersbijdrage. Dit graag overmaken na nadere berichtgeving op rekeningnummer NL04 TRIO 0338 4579 92 t.n.v. Nivon afdeling Gouda. ovv van weekend 2022

Kinderen (mits lid) mogen gratis mee onder begeleiding van een betalend Nivonlid.
Mocht het weekend als gevolg van de dan geldende coronamaatregelen niet doorgaan, dan worden de deelnemersgelden teruggestort.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Miranda Prosperi liefst per mail: m.r.prosperi69@gmail.com of eventueel mobiel 06-24842267.

Ik hoop dat er weer veel mensen meegaan en dat het supergezellig gaat worden.

Miranda Prosperi