Wandeling Ommetje Haarzuilens en Kasteel de Haar op zaterdag 5 maart 2022 

We maken een mooi ommetje van circa 7 km richting Kasteel de Haar. Vanaf het parkeerterrein wandelen we eerst ca. twintig minuten naar Haarzuilens, waar we koffie drinken in het Wapen van Haarzuilens. Daarna wandelen we verder. In de kasteeltuin is er gelegenheid om ons meegenomen lunchpakketje te eten. Rond half 2 brengen we een bezoek aan Kasteel. Houd rekening met steile trappetjes in het kasteel! Er is eventueel nog gelegenheid om de kasteeltuin te bekijken.

Voor de mensen die alleen het Kasteel willen bezoeken: zij kunnen meelopen (klein kwartier) naar Het Wapen van Haarzuilens voor een gezamenlijke kop koffie. Daarna kunnen ze weer terug wandelen naar het Kasteel om daar alvast de Kasteeltuin te bewonderen of  in het Koetshuis op eigen kosten nog wat te nuttigen.

Voor de deelnemers die met de auto komen (en meerijders) verzamelen we in Gouda om 10 uur op het parkeerterrein bij de Jumbo. We rijden naar Kasteel de Haar, Kasteellaan 1, 3455 RR Haarzuilen. Verwachte aankomsttijd zal circa 10.45 uur zijn. Let op: parkeren kost daar 6 euro. 
Met de trein kun je naar Vleuten en daar geeft bus 11 of bus 127 aansluiting naar Kasteel de Haar.

Aanmelden kan bij Nel van Wijngaarden: dierenpootjes@gmail.com of 06 23530657.

De entree voor het kasteel bedraagt 7 euro. Gratis met Museumkaart.

Voor leden is er geen deelnemersbijdrage. Niet-leden betalen 3 euro. Dit bedrag graag vooraf overmaken op bankrekening NL 04 TRIO 0338 457992 t.n.v. Nivon afdeling Gouda.

De kosten van autovervoer worden gedeeld door het aantal inzittenden uitgaande van 0,20 per km. Ook de parkeerkosten worden gedeeld.

Verwachte terugkomst in Gouda ca. 15.30 a 16 uur.