Weekend natuurvriendenhuis Het Zeehuis van 17 t/m 19 maart 2023

In maart 2023 gaan we voor ons jaarlijkse ontmoetingsweekend (Nivon afdeling Gouda) naar Het Zeehuis in Bergen aan Zee.

Het Nivonhuis is prachtig gelegen, op loopafstand van zee en duinen. Lekker uitwaaien aan zee en ter afsluiting een warm drankje (chocolademelk met slagroom?) is niet te versmaden.

Het strand van Bergen aan Zee is tot ver buiten Nederland vermaard. Een lange, blonde kuststrook achter de brede duinenrij, met een weids uitzicht over de Noordzee. Rondom Bergen aan Zee kun je fantastisch wandelen en fietsen. Gewoon op de bonnefooi, of langs een vooraf uitgestippelde route.

Enkele activiteiten zullen door de weekendcommissie worden aangeboden. Er kunnen ook zelf activiteiten worden ondernomen en/of ideeën worden ingebracht door de deelnemers.

 

 

 

 

Praktische zaken:

Ons weekend begint vrijdagavond 17 maart met koffie/thee en eindigt zondagmiddag na de lunch.

De kosten voor dit weekend zijn € 65,00 voor leden en € 90,00 voor niet leden. Dit is inclusief 2 x ontbijt, 2 x lunch, 1 x diner, koffie en thee. Andere dranken mogen meegenomen worden, evenals de vrijdagavondmaaltijd van degenen die al vroeger komen.

We hebben dit jaar een beperkt aantal kamers (voornamelijk 2, 3 en 4-persoons) waardoor het niet altijd mogelijk is om alleen op een kamer te slapen.

 

Ook dit jaar zal Koos van Wensen onze kok zijn en voor een smakelijke vegetarische maaltijd op zaterdagavond zorgen. Besloten is om ook het ontbijt en lunch vegetarisch te houden. Degenen die wel prijs stellen op vleeswaren zijn vrij om daarin zelf te voorzien. Ook voor specifieke dieetwensen moet je zelf zorgen.

Verder worden er weer corveelijsten opgehangen waarop je kan intekenen. Iedereen wordt geacht wat hand en spandiensten te verlenen.

We hopen dat we er dit jaar samen weer een gezellig/geslaagd weekend van maken.

 

Opgeven:

Opgeven vóór 15 januari 2023 via het inschrijfformulier. Klik op inschrijfformulier om het invullen te starten. Het is van belang dat je alles invult. Aantallen met cijfers invullen, ook als dit een 0 moet zijn.

Alles ingevuld? Klik dan onderaan op verzenden. Je krijgt daarna een reactie met “dank voor je aanmelding”. Ontvang je die melding niet, dan is er iets misgegaan en heb je iets niet goed ingevuld. Controleer alles zorgvuldig en probeer het nogmaals. Na 15 januari kun je je niet meer aanmelden via deze link. Op het aanvraagformulier kun je ook aangeven of je zelf met de auto rijdt en mensen kan meenemen, of dat je wilt meerijden.

Helaas u kunt zich niet meer aanmelden.

De inschrijving is pas definitief nadat de betaling is ontvangen. Wees er snel bij, want VOL IS VOL!
Betalen via bankrekening NL04TRIO0338457992 o.v.v. Weekend maart 2023

Zijn er nog vragen, dan kun je contact opnemen met de weekendcommissie: Marion van der Valk, Hannie van Duuren, Esther Breton van Grol, Nel Treur en Jolanda Engels.
email: weekendciegouda@gmail.com. tel. 06-338 40 614 (Hannie)