Scrol door de groepjes heen.

Nivon Eetgroepje (De Smikkelaars)

Elke eerste zondag van de maand wordt er gezamenlijk gegeten, bij de gastgever thuis. We koken vegetarisch en het is geen kookwedstrijd. Degene die uitnodigt en kookt bepaalt hoeveel mensen hij of zij maximaal kan ontvangen. Iedereen brengt desgewenst een eigen wijntje mee. Het gastgeverschap rouleert langs iedereen. En daarvoor geldt: vol=vol.
Zin om ook aan te schuiven? Meld je dan aan bij Elizabeth: e.g.vanwensveen@gmail.com Je wordt dan toegevoegd aan de appgroep en je krijgt dan een uitnodiging voor de volgende eetafspraak.

Nivon wandelgroepje ‘de wandelmaatjes’

Dit groepje onderneemt eens per maand een wat langere wandeling (15 tot 20 km). Het is fijn om met elkaar buiten te zijn, te overleggen hoe we het beste om kunnen lopen als het pad in een beekje verandert, samen de lunchplek te zoeken en de frisse lucht en het landschap op te snuiven.
Heb je interesse voor dit wandelgroepje? Aanmelden kan bij Marjan Stoffers, mjcstoffers@gmail.com  
Je bent ook welkom je bij de informele (Whatsapp) Wandelmaatjesgroep aan te sluiten.
Geef dan bij aanmelding je telefoonnummer door! Je bent dan vlot op de hoogte en je ontvangt de uitgebreidere door Nel van Wijngaarden gemaakte foto impressies.

Nivon museumgroepje

Dit groepje gaat eens per maand (of vaker) naar een museum. Om beurten organiseert iemand van het groepje een museumbezoek. Wil je aansluiten bij het museumgroepje, mail dan naar m.r.prosperi69@gmail.com. Ook mensen die alleen mee willen naar een museum (en dus geen museumexcursie willen organiseren) zijn welkom.

Nivon Fotogroepje

Het Nivon Gouda fotogroepje gaat eens in de twee a drie maanden op locatie fotograferen. Voorafgaand en na afloop wordt er – zo mogelijk – gezamenlijk koffie gedronken. Na enkele weken komt de groep weer (gezellig) bijeen in een huiskamer. Ieder laat dan ca. zes foto’s zien en de anderen geven (doorgaans positieve) feedback. Het doel is om ervan te leren en beter te gaan fotograferen. De foto’s worden in een huiskamer op een tv-scherm getoond. Voor het fotogroepje geldt een maximum van 12 leden; meer lukt niet ivm de beperkingen van de huiskamer. Het maximum is momenteel eigenlijk al bereikt, maar heb je interesse voor dit fotogroepje dan kun je contact opnemen met Nel van Wijngaarden: dierenpootjes@gmail.com

Nivon Spelletjesmiddag

Het spelletjesgroepje komt elke derde zondag van de maand bijeen, telkens bij iemand anders. Zin om mee te doen? Meld je dan aan bij Elizabeth: e.g.vanwensveen@gmail.com

Oproep via de mail “Wie gaat er mee - Wie doet er mee?”

Daarnaast is er nog de mogelijkheid om een oproep te doen via de mail om gezamenlijk iets te ondernemen.
In de rubriek “Wie gaat er mee – Wie doet er mee?” (in de mail en soms in de digipijp) krijgen alle leden de kans om een oproepje te doen.
Ben je bijvoorbeeld van plan om naar een voorstelling of film te gaan en wil je dat graag samen met andere Nivonners doen?
Plaats dan een oproepje in de rubriek “Wie gaat er mee – Wie doet er mee?”.
Je kunt oproepjes doen voor alle mogelijke activiteiten: een stadsbezoek, een wandeling, een fietstocht.
Je kunt ook een oproep doen om samen iets creatiefs te doen of een literatuurgroepje te vormen.
Heb je een suggestie om iets samen met andere Nivonners te ondernemen?
Mail dan naar Miranda Prosperi: m.r.prosperi69@gmail.com of Leni de Jager: Leni@dejagerschoon.nl