Wandeling Utrecht – Bunnik op donderdag 24 februari, circa 13 km

Je kunt vanuit het drukke CS station in Utrecht langs wat straten van oud Utrecht onverwachts snel op het oude jaagpad komen. We nemen in Utrecht eerst nog een stukje mee van de kades langs de Oude Gracht. Iets buiten Utrecht lopen we al spoedig langs mooie natuur waar de vroeger wilde Kromme Rijn het landschap bepaalt. Iets verderop komen we eerst langs en later door het landgoed Amelisweerd.

Gepland is kort hierna een welverdiende stop in het klassieke theehuis Rhijnauwen, uiteraard mits de coronaregels het toestaan. De kosten van een kopje koffie en een eenvoudige pannenkoek  worden uit de deelnemersbijdrage betaald. Na de pauze vervolgen we de route naar het station in Bunnik.

We vertrekken per trein vanaf station Gouda. Verzamelen aan de zijde Bloemendaal om 10.15 uur. IJs, bladeren en weder dienende zijn we dan rond 11.00 uur op het CS Utrecht. Voor deelnemers die vanaf andere stations vertrekken of die toch met de auto willen (tip om te parkeren vooraf in Bunnik en dan de trein naar Utrecht): het verzamelpunt is dan om 11.00 uur bij het CS Utrecht onder het ‘bolletjes plafond’ net buiten het station, tussen het station en de ingang naar Hoog Catharijne.

Onderweg is dus een pauze met koffie/pannenkoek gepland, maar neem voor een extra stop voldoende drinken mee en eventueel een verrekijker en passende kleding voor het weer. De totale wandeling is ongeveer 13 km. We verwachten zo rond drie uur terug te kunnen zijn in Gouda.

Wandeling Utrecht Bunnik 2022

Aanmeldingen doorgeven (ook ivm reservering in het theehuis) uiterlijk 17 februari, liefst per mail bij Koen Lustig of 06 5335 2805.

Voor de praktische afstemming, graag bij aanmelding aangeven of je meegaat met de trein vanaf Gouda, of dat je op andere wijze naar Utrecht CS reist. Bij eventueel samen reizen per auto worden de reiskosten onderling verrekend.

De deelnemersbijdrage is voor leden € 10,- en voor niet-leden € 15,- Kinderen (mits lid) gratis, indien vergezeld door een Nivonlid. Het bedrag vooraf overmaken op bankrekening NL04 TRIO 0338 4579 92 t.n.v. Nivon afdeling Gouda.

S.v.p. de deelnemersbijdrage NIET betalen tot nadere kennisgeving.