Kanotocht Nieuwkoopse plassen verplaatst naar woensdag 31 augustus
Je kan je alsnog aanmelden als je op de eerdere datum niet mee kon!

Het fraaie plassengebied van Noorden en Nieuwkoop biedt een prachtige afwisseling van water, rietlanden en kleinere slootjes. Volop genieten van de natuur. Het blijft één van de mooiste tochtjes hier relatief dicht bij Gouda. Kanovaren naar keuze in 1 of 2 persoons kayak of Canadees. Wat proviand (broodje/appeltje/koekje) en drinken voor onderweg meenemen, voor eigen gebruik. Onderweg pauzeren we op een eilandje. Onderweg geen horeca.  

De geplande tocht is ongeveer 8 km. In totaal zijn wel een uurtje of drie op het water. Neem  voor de veiligheid eigen zwemvest mee of anders bij de verhuurder te leen. Gezamenlijk vertrekpunt parkeerplaats zwembad Gouda verzamelen 10:00 uur of op eigen gelegenheid rechtstreeks naar de vertrekplaats. Vertrekplaats, nog onder voorbehoud, Noorden, Simon van Capelweg 111, 10:45 uur. Voor vervoer kunnen we groeperen per auto.

Kanotocht Nieuwkoopse Plassen

De trip gaat door zolang er geen ‘slecht’ weer (echte regen of kans op vroeg onweer) voorspeld wordt. Wel minimaal regenjas meenemen en setje droge kleren in de auto. De bijdrage voor deze trip bedraagt € 16,00 voor leden, € 22 voor niet-leden en
€ 10,00 voor jeugdleden. Dit is inclusief kanohuur en een consumptie voor vertrek. Het bedrag pas overmaken na bevestiging dat het kanovaren doorgaat, op bankrekening NL04 TRIO 0338 4579 92 t.n.v. Nivon afdeling Gouda. Graag degenen die personen mee kunnen/willen nemen en personen die meegenomen zouden willen worden opgeven bij de aanmelding, dan kunnen we het inpassen. Vergoeding meerijden op basis van 0,20 per km gedeeld door het aantal inzittenden.

Aanmelden voor deelname tot 24 augustus via koen.lustig@gmail.com. We gaan uit van 1 persoonskano’s tenzij anders opgegeven.

Informatie: Koen Lustig, 0653352805.