Gildewandeling Utrecht met gids

Op zaterdag 12 februari leidt een gids van het Gilde ons rond in Utrecht. De wandeling ‘Hofjes en steegjes’ voert langs mooie pareltjes in de stad. Utrecht was in de Middeleeuwen een belangrijke stad. In het stratenpatroon van de binnenstad is nog veel van deze tijd terug te vinden. Onze gids voert ons mee langs verschillende overblijfselen uit die tijd. Voor wie Utrecht niet kent zal het een eyeopener zijn, maar ook voor de mensen die bekend zijn in Utrecht zullen de stad beter leren kennen.

Gildewandeling Utrecht 2022          Gildewandeling Utrecht 2

We verzamelen om 13 uur in het midden van de stationshal ter hoogte van de Hema. Daarna lopen we naar de startplek waar de gids ons op wacht. De gildewandeling start om 13.30 uur en duurt ongeveer 1,5 uur. Daarna drinken we ergens in Utrecht een kopje koffie/thee.

Aanmelden uiterlijk 16 januari bij Marion van der Valk: marionvdvalk@hotmail.com telefoon 0618202168. Er kunnen ivm corona slechts acht mensen deelnemen aan de excursie. Indien er meer aanmeldingen zijn, dan kan er een tweede gids worden ingezet.

De deelnemersbijdrage is € 8,-  voor leden, en € 12,- voor niet-leden. Dit bedrag graag uiterlijk 20 januari overmaken op rekening NL04 TRIO 0338 4579 92 t.n.v. Nivon afdeling Gouda.

S.v.p. de deelnemersbijdrage NIET betalen tot nadere kennisgeving.