Even voorstellen……Jolanda Engels, aspirant-penningmeester…

Veel mensen zullen mij wel kennen van de afdelingsactiviteiten, maar nu ik aspirant-penningmeester ben wil ik iets meer over mijzelf vertellen.

Ik ben sinds lang Nivon-lid en neem sinds 2016 met groot plezier deel aan de activiteiten van het Nivon afdeling Gouda. Nu ik met pensioen ben wil ik graag mijn steentje bijdragen. Nu word ik door Leni ingewerkt om volgend jaar het stokje van haar over te nemen als penningmeester.

Ik ben 66 jaar, heb altijd in de gezondheidszorg gewerkt en ben sinds enkele weken gepensioneerd. Ik heb twee volwassen kinderen, allebei woonachtig in Amsterdam en een kleinzoon waar ik regelmatig op pas. Ik houd van de natuur, buiten zijn en wandel vaak, via de wandelsite en de wandelpool en ook in de vakanties met een groep.

Verder ben ik lid van een leesclub, studeer Spaans als hobby, tennis, zit bij de fotoclub van het Nivon, neem af en toe deel aan actieve meditatieochtenden en ga regelmatig naar het filmhuis en musea.

Dit najaar ga ik starten met senioren-yoga en mijn plan was om ook te gaan schilderen, maar ik heb zo’n vermoeden dat mijn agenda aan het vollopen is, dus daar wacht ik even mee.

Ik hoop straks ook regelmatig te kunnen genieten van een weekendje of midweek via het Nivon.

Tot zover mijn verhaal. Tot ziens bij de komende activiteiten!

Jolanda Engels