Festival ‘Gouda Maakt Toekomst’ op zondag 4 juni 2023

 

Het Nivon Gouda e.o is ook dit jaar actief betrokken bij de organisatie van een duurzaamheidsfestival.

 

Het Festival ‘Gouda Maakt Toekomst’ vindt op zondag 4 juni plaats op GOUDasfalt. Duurzame creativiteit, kunde en ondernemerschap worden op een feestelijke manier samengebracht. Het festival richt zich op iedereen: jong en oud in alle kleuren en uit alle hoeken van Gouda.
Duurzame ideeën en producten worden gedeeld in kramen, workshops en andere interactieve activiteiten. Er zijn zeepkisten met sprekers, straattheater, muziek, kunst en lekker vega(n) eten.
Daarnaast worden er uiteenlopende activiteiten georganiseerd door ‘toekomstmakers’ waar je zelf kunt ervaren hoe makkelijk het is om nog meer groen te zijn dan je nu al bent. Denk aan creatieve workshops met afval als grondstof, een cirkelgesprek met een oprichter van voedselbos, een vegan kaasproeverij. Naast dit alles is straattheater en kunst die ons een toekomstperspectief voorhouden. Er is eerlijk en verantwoord eten en drinken. Dit alles onder begeleiding van vrolijke (akoestische) deuntjes.
Naast een volledig duurzaam programma zal het festival ook op een duurzame manier worden georganiseerd.

Noteer de datum alvast in je agenda!

Het festival kan nog extra handjes gebruiken! Wil je als Nivonner ook een handje helpen op zaterdag 4 juni en/of in de voorbereiding van het festival? Neem dan contact op met Christa: christa.schep@gmail.com ; telefoonnummer: 0645443801

 

Christa Schep