Anders dan gebruikelijk gaan we dit keer in de nazomer van ons Nivonweekend genieten. Dit weekend staat gepland vanaf vrijdagavond 10 september tot en met zondagmiddag 12 september. Hopelijk zijn dan de meesten van ons gevaccineerd zodat we dan toch eindelijk met elkaar weg kunnen!

Het natuurvriendenhuis Eikhold is in Heerlen (Limburg). Ja, het is een eindje weg maar het is ook prima te doen met het openbaar vervoer mocht je hiervoor willen kiezen of niet mee kunnen rijden met iemand anders. En het is weer eens een totaal andere omgeving dan waar we eerder naar toe geweest zijn.

Nivonhuis Eikhold

De kosten voor dit weekend zijn inclusief maaltijden (vanaf zaterdagochtend tot zondagmiddag) en koffie en thee. De kosten bedragen:
Voor leden € 48,00
Voor niet-leden €74,00.
Voor kinderen die lid zijn €24,00
Voor kinderen niet-leden € 50,00.

Versnaperingen en drankjes neem je zelf mee voor de avonden of tussendoor.

Het weekend zal er dit keer anders uit gaan zien dan dat de afgelopen jaren het geval was. Het verschil zit hem in de excursies. Deze zullen niet meer vooraf worden georganiseerd door de organisator. Nu komen er, zoals we vroeger deden, flappen te hangen met activiteiten (zoals wandelen lang of kort, naar Maastricht of een andere stad, museumbezoek of een fietstocht enz.) waar je je op in kunt schrijven. Het gaat dan om suggesties voor activiteiten op de zaterdag overdag en de zondagochtend. Je kunt natuurlijk ook jouw gewenste activiteit zelf op een flap zetten en kijken wie er mee wil. Naar eigen wensen wordt er dan – in kleine of grotere groepen – iets ondernomen. Een aantal jaren geleden hebben we hiermee ervaring opgedaan en dit verliep naar ieders tevredenheid.

Wat er niet veranderd is, is het uitvoeren van de corvee-taken en het na afloop schoonmaken van je kamer en natuurlijk zorgen voor gezelligheid.

Eikhold-Hommerich-05308-klein

Meld je tijdig aan want er is beperkt plek i.v.m. de wens voor eenpersoonskamers. Je kunt je opgeven vóór 1 juni bij Miranda Prosperi: m.r.prosperi69@gmail.com , tel: 0624842267. Graag met vermelding met hoeveel personen/ adres/ 06nr/ eventueel bij wie op de kamer/ dieetwensen en andere bijzonderheden.

Graag ook voor 30 mei het bedrag overmaken op bankrekening NL04TRIO0338 457992 t.n.v. Nivon afdeling Gouda onder vermelding van Nivonweekend 2021.

Mocht het weekend toch niet doorgaan als gevolg van de corona-situatie, dan wordt het geld uiteraard teruggestort. Na aanmelding word je op de hoogte gehouden door middel van informatiemails.

Miranda Prosperi